Breaking News
recent

Windows 8 Crack/Activator İndir (Orjinal Yapma Programı)


Öncelikle Windows 8'i etkinleştirmeden önce yapılması gerekenlerden bahsedelim.

Windows 8 bütün sürümleri için crack - aktivasyon araçlarının en son çıkanları aşağıdaki linkte. Birçok forum sitesinde bulunan aktivasyon aracı, başlangıç ekranının gelmemesine, oturumun açılmamasına, siyah ekrana sebep olurken aşağıda verdiğim Windows 8 aktivasyon araçları sisteminizi aktive ederek "full" olarak Windows 8'i kullanmanıza olanak tanır. 

Windows 8 Crack-aktivasyon araçlarını çalıştırmadan önce internetiniz kesinlikle açık olmalıdır. Herhangi bir aktivasyon aracını seçin çalıştırın sisteminizi seçin daha sonra da bir "server" seçin ve uygulayın. Sisteminiz kapanmadan birkaç saniye içinde aktive olacaktır. 

Ayrıca antivirus yazılımınızı da kapatmalısınız. Kapatmaz iseniz, aktivasyon araçları anti virüs yazılımı tarafından "zararlı" olarak engellenir Windows 8 Activator programımız sayesinde Windows 8'i dilediğiniz gibi kullanabileceksiniz. Programımız sayesinde Windows 8 hangi sürüm olursa olsun orjinal hale geliyor.Peki nasıl orjinal yapacağız derseniz çok kolay aşağıdaki adımları doğru bir şekilde izleyiniz;
windows 8 crack indir


  1. İlk olarak buraya tıklayarak programımızı indirelim.
  2. Programımızı indirdikten sonra Windows 8 Activator uygulamamızı yönetici olarak çalıştıralım.
  3. İşlem sonrası bilgisayarınız otomatik olarak kendini yeniden başlatacaktır.
  4. Bilgisayarınız açıldığınıda sisteminizin orjinal olduğuna dahil uyarı mesajı gözükecektir.
  5. Ve işlem bitecektir. Güle güle kullanın.
RAR Password: websitetanitimi.blogspot.com

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.