Breaking News
recent

Crysis 3 Tek Link İndir Full Türkçe – Download – Full Pc – Full Oyun Full indir tek link


Crysis 3 İndir Tek Link Turbobit

bilgi
Crysis 2′nin olaylardan sonra, Peygamberin kişiliği ve Nanosuit saklanan anıları sürecinde ‘bir yedek hayalet parçası gibi’ Alcatraz anılarını, birlikte Alcatraz bedenine özümlediği. Peygamber şimdi kendisini vurarak öldü ve Nanosuit saklanan anıları geri şimdi olduğunu bilir. Psycho ile katılan ilk Crysis ve elit Nanosuit askerlerinden oluşan bir ekip onun takım arkadaşı, o Ceph hakkında edinilen bilgiden gelen Alpha Ceph, nihai Ceph lideri arayan dünyayı dolaşıyor. Takım arkadaşları Peygamber ve Psiko nihayet Rusya’da Alpha Ceph izini ve hapsetmeye kadar tüm Ceph, tahrip inanarak avı ilgi kaybetmek tek tek. Ancak, kısa bir süre sonra, HÜCRE, şimdi kara ve teknolojinin küresel egemenlik arayışı içinde, Sibirya’da güçlü EMP silahları kullanarak Peygamber devre dışı kalan tüm Nanosuit askerler yakalar ve Ceph genetik bilgi ya da kurtarmak amacıyla kendi suit onları soyulması başlayacak bunların içinde saklanır. Nanosuit programına katılan herkes ya Crysis 2 ve Claire Fontanelli bilim adamları Nathan Gould dahil HÜCRE tarafından işe veya gözaltına alındı. Istendiği gibi Ancak, HÜCRE onların giysileri ile entegre yabancı malzeme için cilt Nanosuit asker biterse, bu yüzden cilt ona, tesis Peygamber aktarın. Onu uykuda tutmaya güçlü EMP şok bir depolama aygıtı Kilitli, Peygamber New York’a taşınır, şimdi HÜCRE tarafından dev “nanodome” ile kaplı.
Ancak, Ceph teknolojisini kullanarak Karl Ernst Rasch, onun ömrü uzatılmış ve HÜCRE bozuk niyeti hakkında bilmek gelir etmişti. O, Hargreave-Rasch Biyoteknoloji başkanı istifa etti bu edinmekten HÜCRE durdurmak için Ceph teknoloji onu ve Hargreave tarafından yapılan tüm araştırmalar kaldırır ve gizlice Yeni işgali sonrasında yazılan senaryo koşulları açıklayan, Peygamber nerede abouts kısa bir video bültenleri O HÜCRE durdurmak ve kendi bozuk motifleri bir son koyabilirsiniz sadece Nanosuit tutucu sol olarak York ve Ceph evrimi, böylece serbest Peygamber yerel direniş (Claire liderliğindeki) talep. Daha sonra kendisi direnci katılır. Eski Nanosuit askerler Psycho, Lazy Dane ve Bandit gibi direniş üyeleri, dok alanı sızmak ve şimdi New York’ta nanodome demirledi gelmiştir nakliye gemisi, ücretsiz Peygamber edebiliyoruz.
Psiko onun 20 yıllık yokluğunda, HÜCRE sınırsız enerji üretmek için Ceph teknolojisi kullanılan Peygamberimiz açıklıyor. Sonunda, HÜCRE bir mega şirket haline geldi ve dünyanın en güç kaynağı üzerinde tekel kazandı ve böylece borç içine herkes sürmek için kullanılır. Enerji için ödeyemeyen kişiler “gönüllü kampları” (kölelik) gönderildi. Bir direniş hareketi bu tepki olarak kuruldu. Direniş sonunda skinning laboratuvarları Psiko kurtulmuş ve o, onların saflarına katıldı. Crysis 2 Tara Strickland de bir senatör olarak politik direniş olur, ama nedeniyle HÜCRE siyasi hakimiyeti için fazla bir şey yapamaz. System X olarak adlandırılan tüm dünya için HÜCRE elektrik üretimi, kaynağı da terkedilmiş ve betonla kaplı New York’ta yer alır. Nanodome şehir boş ve non-fonksiyonel tutmak için olduğundan, NY şimdi kentleşmenin eksikliği nedeniyle, yaban hayatı ve vahşi Ceph Stalker tarafından doldurulan bir orman haline geldi. Psiko System X HÜCRE gelen Özgür dünya için tahrip istiyor. Ona rağmen dünyanın sonu gösteren Alpha Ceph onun vizyonları endişe Peygamber, kabul eder.
Psycho ve Peygamber, kubbe girin HÜCRE güçleri ile mücadele ve Karl Ernst Rasch ve Claire buluştuğu fields.They yaşayan bazı yabani Ceph Stalker, direniş merkezi ulaşır. Rasch Peygamber direncini nihayet HÜCRE devirmek için neye ihtiyacı olduğunu Claire ikna etmeye çalışır. Psiko affirmations rağmen, o özel bir ilişki var gibi görünüyor kiminle, Claire Peygamber çünkü onun takım elbise, Ceph genetik materyalin entegrasyonu ve onun takım elbise ile derin entegrasyon kapsamlı değişiklikler şüpheci olduğunu. Sonunda, Claire kabul eder.
Psikolojik ve Peygamberin ilk hedef System X, sonsuz güç üretim kapasitesine sahip bir cihazın dış savunma olduğunu, ama nedense, HÜCRE bir hidroelektrik baraj aracılığıyla güç üretmek için seçti. Peygamber bunu Sistemi X. Peygamber vizyonları var devam hakkında bir şey korkuyor, ama başarılı baraj yok eder ve sonra Sistem X ‘s enerji üretimi çekirdek, Nexus tesisi devre dışı bırakır çünkü HÜCRE yapar varsaymaktadır. Bakılırsa, System X Alfa Ceph olduğunu. Ikincil bir savunma protococashing başlaması neden gerekli etkinleştirir ancak başarısız, kendini imha için tüm güç tesisi neden zaman Alpha Ceph içerecek şekilde tasarlanmış bir sistem protokolü. Çevreleme ücretsiz Alpha Ceph, şimdi M33 Galaxy Ceph ev dünya için bir solucan deliği açmak için atmosfere bir ışın ateş Nanodome içinde gizli bir Ceph yapısı sağlar. Bu solucan deliği sayesinde, onlar işgal önce yeryüzünde milyonlarca yıl uçaklar için gerçek nedeni olduğunu açıklamadan, dünyayı istila etme bir işgal kuvveti göndermek planlıyoruz. Alpha Ceph artık atıl, Ceph koordinatörü veya Hivemind, reaksiyona ve koordineli Ceph saldırı ile ensues. Peygamber bir kez ve tüm Alpha Ceph öldürmek ve yabancı tehdidi sona erdirmek için karar verir.
Peygamber Ceph yenmek için kafasında bazı sinir blokları kaldırarak tam potansiyeline için onun takım kilidini gerektiğini öğrenir. Peygamber ve bunu yapmak için beşik kullanmak zarını laboratuvara Psiko kafa. Tesisi, onlar ilk elden HÜCRE tarafından Nanosuit askerler üzerinde ziyaret zulümleri bakın. Psiko takım nanitler sınırlamaları da nöral blokları kaldırmak için yuvanın kullanır ve. Şimdi, nanitler hiçbir sınırlama gibi bir şey haline dönüştürmek mümkün olacak. Psiko Claire emirlere rağmen, onun içine geçmiş daha kazma yapar. O kim o Peygamberin takımdan şüpheci neden de açıklayan, HÜCRE emriyle onu ve diğerleri tenli vardı Claire olduğunu keşfeder. Sinirli, onu teselli etmek Claire ve Peygamberden Psiko rebuffs çabaları. Oo direnişe katıldım nedeni vardı, o da başka seçeneği olmadığını Claire yalvarır söyledi. Peygamber de başka çaresi olmadığını iddia, ve o Lingshan Olay sırasında bilmeniz gereken ne söylediğini belirtti. Herkesin bir seçimi var olarak Psycho, bu kabul edilemez bulur. O Peygamber orijinal sırasında emrindeki öldüğü, Aztek ve Jester ve dogtags eller Crysis Alpha Ceph av arasındaki görevi sırasında ve Cupcake Crysis 2 ve 3, ve yaprakları.
Peygamber Alpha Ceph bir solucan deliği oluşturmak için Ceph yapısını kontrol ediyor, çünkü HÜCRE tüm yok etmek için bir yönlendirilmiş enerji silahı olarak Archangel, tüm dünyanın elektrik şebekesi güç çizebilirsiniz uydu tabanlı bir enerji dağıtım cihazı kullanmayı planladığını öğrenir New York ve umarım Alfa Ceph. Ne yazık ki, Alfa Ceph ve New York azından ateş Dünya’nın yok olacak bir zincirleme reaksiyon neden olur. Daha da kötüsü, Ceph saldırı Claire ve direniş yapmak için. Peygamber yarışları onları kurtarmak için, ama sadece onu geri tutan gibi durum, Claire onları terk etmesini söyler, böylece korkunç olduğunu. Psiko bir VTOL ile gösterir ve direnç kurtarır. Onlar ateş etmeye yeterli enerji Unleashes önce onlar silah kapatmak Başmelek kontrol tesisi geçin. Rasch tesiste kurtarıldı, ama onun hayatını genişletmek için Ceph DNA kullanılan beri Alpha Ceph kontrolü altında şimdi almaktadır. O Peygamber devre dışı bırakır ve Psiko aynı çalışır, ama Claire blok yaptığı saldırı ve Psiko sürgünler Rasch. Kontrol altında artık, Rasch Ceph Tentacle onun saldırı yenilerken Alpha Ceph de bildiğiniz gibi bırakmak grubu implores. Peygamber, Psycho ve yaralı Claire kurulu VTOL ve Ceph gemi ile büyük bir hava savaşı meşgul, sonunda çökmesini. Claire, onun yaralanma yenik düşen, Psikolojik ve ölür tarafından affedildi. O parça bir Nanosuit değil çünkü o güçsüz olduğunu Rasûlullah’a Psiko ağıt. Peygamber Nanosuit giyen ve bu gibi o Nanosuit giyen değildi onlar sadece çünkü Psycho hayatta çünkü Rasch sadece Peygamber alıkoymak mümkün olduğunu ortaya koyarak, Psycho ile savaşır. Psycho, şimdi onun insan ismi Michael giderek, kesim yapmak için giderir ve Ceph için savaş ve Peygamber almak için başka bir VTOL bulur.
Michael ve Peygamber bölgedeki tüm diğer Ceph askerleri öldüren Alfa Ceph, öldürür. Onlar sadece Alpha Ceph yıkılmış ve artık tamamen işlevseldir Ceph solucan yapısını yok etmek için yeterli zaman yoktu gibi, solucan güç ışını uzaya Peygamber çeker. Şimdi Dünya’nın yörüngesinde, Peygamber solucan deliğinden gelen ilk Crysis benzer bir kitlesel Ceph savaş gemisi, görür. Ağır hasarlı Onun elbise, Peygamber hemen vazgeçer, ama üzerine iter. Uydu içine Başmelek en büyük güç, Peygamber kesmek hatırlatarak ve Ceph savaş gemisi yok etmek için kullanır. Bu solucan deliği daraltır ve işgal tehdidine biter. Patlama, Hz enkaz çaldı ve dünyanın atmosfere geri itilir. 27 yıl önce Ceph başlangıçta keşfedildi Lingshan Adaları yakınındaki sularda etkiler.
Peygamber ertesi sabah uyandığında, o Lingshan bir terk kulübede olduğunu. Arka planda, HÜCRE şirketin kalan mal varlıklarını dondurdu ve küresel toparlanma için çaba parçası olarak ele geçirildi duyurdu Senatör Tara Strickland bir haber yayını vardır. Nöral bloklar Alpha Ceph yok Nanosuit kaldırılır gibi, takım nanitler şimdi böylece her zamankinden daha fazla Nanosuit simbiyotik yapma, düşünülemez şey yeniden düzenleyebilirsiniz. Bir insan vücudu için dış katmanı değiştirir ve teknik olarak onu diriltmeyi, Peygamber orijinal görünümünü geri yükler. Peygamber o zafer için arayışı içinde onun insanlık ve kendi vücudunu feda ne kadar düşündüğünü merhum takım üyelerinin köpek etiketleri yakalar. O plaja dışarı yürür ve suya etiketler atar, ve şimdi itibaren onun gerçek adı “Laurence Barnes” kullanmaya karar. Peygamber, daha sonra kulübe doğru geri yürür pelerin ve onun ünlü sloganlar tekrarlıyor “Beni Peygamber denir. Beni hatırla.”
Bir mesaja kredi sahnede, iki korkmuş HÜCRE askerler ve üç frazzled erkekler aceleyle bir koridora geri çekilmek. Onlar saldırdılar ve garip sesler eşliğinde, bilinmeyen bir düşman tarafından takip edilmektedir. Bu üç adam yönetim HÜCRE kurulu oluşturan ortaya çıkar. HÜCRE askerler arkanı dön ve çekilir. Üç sinir adam masada oturan Michael (Psycho) bulmak için açmak. O kendi hastanelerinden birinde biraz zaman geçirdim iddia, ve o ‘şikayette’ istiyor.
Örnek Görüntü
Resmi büyük boyutta görmek için tıklayınız.
Resmi büyük boyutta görmek için tıklayınız.
Resmi büyük boyutta görmek için tıklayınız.
Resmi büyük boyutta görmek için tıklayınız.
Resmi büyük boyutta görmek için tıklayınız.
Resmi büyük boyutta görmek için tıklayınız.
Resmi büyük boyutta görmek için tıklayınız.
Resmi büyük boyutta görmek için tıklayınız.
video
Sistem G
Crysis 3 Sistem Gereksinimleri:
İşletim Sistemi:Windows XP/Vista/ Windows 7
Boş Alan:15 Gb Üzeri
Ekran Kartı:1 Gb
İşlemci:4 Ghz
Ram:4 Gb  
tıkla indir

http://turbobit.net/dtx6ytyzaa93.html



Rar Şifresi:www.bedavaoyunindir.org

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.