Breaking News
recent

Pes 2013 Türkçe Spiker İndir


Merhaba arkadaşlar. Pes 2013 te beklenen yama elimize ulaştı. Pes 2013 Türkçe Spiker Yaması. Çok iyi Hazırlanmış bir yama . Kullanmanızı tavsiye ederim. Zaten oyun çok iyi heyecanlı. Zevk veren bir oyun. Türkçe spiker yamasıda çok iyi olmuş. Çok başarılı buldum. Pes 2013 Türkçe Spiker Yamasını Alttaki linkten indirebilirsiniz.



İndirmek için link:

BU DOSYA, V.1.0 YANİ İLK VERSİYONU DA İÇERMEKTEDİR. BUNU KURMANIZ YETERLİDİR. 

-Heyecanlı, gerçekçi, akıcı, coşkulu ve dolu dolu! 

GENEL BİLGİ: 

PES 2013 Türkçe spikerin %85 lik bölümü tamamlanmıştır. 

PES 2013 PC versiyonu için www.turkcespiker.com tarafından hazırlanan Türkçe spiker çalışmasıdır. Bu dosya PES 2013 Türkçe spiker içerir. 

NOT: TÜRKÇE SPİKER YAPIMI DEVAM ETMEKTEDİR. LÜTFEN YENİ ÇIKACAK VERSİYONLARI TAKİP ETMEYİ UNUTMAYIN 

ÖZELLİKLER: 

Spiker : Hasan MUSTAN Yorumcu: Ali Kerim ÖNER 

PES 2013 Türkçe spiker, ingiliz spiker dosyası üzerine, ingilizce replikler Türkçeye çevrilerek ve sonrasında stüdyoda seslendirilerek oluşturulmuştur.. 

PES 2013 Türkçe spiker, yamalı ya da yamasız tüm PES 2013 PC versiyonlarında çalışır. Orijinal oyunlara zarar vermez. 

YENİLİKLER: 

Toplamda 3001 kadar yeni ses dosyası eklendi. Bu ses dosyalarının büyük bir kısmı oyuncu ve takım ismi seslendirmeleri. Oyun içerisinde ingiliz spikerde bulunan tüm oyuncu isimleri EKSİKSİZ seslendirilmiştir. Oyun içerisinde ingiliz spikerde bulunan tüm takım isimleri EKSİKSİZ seslendirilmiştir. Bazı uzun replikler kısaltıldı. Bazı hatalı yorumcu replikleri düzeltildi. Burak, Seçluk İnan, Hakan Balta gibi bazı oyuncuların isim seslendirmeleri eklendi. 

pes 2013 türkçe spiker

KURULUM: 

Yedek almayı unutmayın. 

İndirdiğiniz dosyadan çıkan "dt00_e" ve "dt05_v" dosyalarını oyunun kurulu olduğu alanda "C:\Program Files (x86)\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2013\img" içerisine atın ve eskileri ile değiştirin. 

www.turkcespiker.com tarafından hazırlanmıştır.

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.