Breaking News
recent

Yeni iphone'a Dahil ipuçları

Telefon piyasasında büyük bir kategorileşmeye neden olan marklardan birisi Apple’ın yeni amiral gemisi hakkında dedikodular hız kesmeksizin devam ediyor.  Çoğu yabancı kaynaktan meydana gelen bu dedikodular karşısında Apple ise sessizliğini tam olarak koruyor olsa da bazı ufak ipuçlarının yüz üstüne çıktığını söyleyebilmek mümkün.

Yeni amiral gemisi için Apple standartlarının dışarısına çıkmayı planlıyor. Çünkü bu yana kadar geçirdiği süreci içerisinde sürekli belli bir standart takibi gerçekleştirildi. Ancak artık kullanıcılar biraz standart sınırların dışarısında yer almak istiyorlar. Bu nedenle yeni çıkacak olan iPhone da bizi çok fazla renk seçeneği ve bunun yanı sıra da farklı ekran boyutları karşılayacak.

Artık Pazar üzerinde kullanıcıların çokluk aradığı büyük gerçeğini hiçbir marka göz ardı edemiyorken, Apple’ın da bunu göz ardı etmeyeceği umuluyor. Ayrıca yabancı kaynaklara göre bu bilgi Apple mühendisleri tarafından da doğrulanıyor. Ancak herhangi resmi kaynakta hala yeni amiral gemi hakkında açıklama göremiyoruz. Kesin olan tek şey şuanda 2014’ten önce Apple’dan yeni bir iPhone cihaz beklenemeyeceği görünüyor.

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.